Noticies: Nou carnet d’amic de les vies verdes

El nou carnet d’amic de les vies verdes permet obtenir descomptes en productes i serveis de cicloturisme i senderisme

  • Més de trenta establiments de serveis propers a les vies verdes de Girona ofereixen descomptes i avantatges.
  • Les sol·licituds rebudes abans del 20 de novembre entraran en el sorteig d’una bicicleta Megamo i de dos caps de setmana amb allotjament i lloguer de bicicletes per a tres persones.

Girona, 23 d’octubre de 2012

El Consorci de les Vies Verdes de Girona, organisme de la Diputació de Girona, ha creat el carnet d’amic de les vies verdes de Girona, un producte que permet gaudir de tot un seguit d’avantatges als usuaris d’aquestes rutes. El carnet és gratuït, i es pot aconseguir emplenant una butlleta electrònica des del web www.viesverdes.cat o la que apareix al díptic que es pot trobar a les fires del sector turístic.

Més d’una trentena d’establiments que formen part del Club Natura Actiu del Consorci i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona ofereixen promocions especials per als titulars del carnet d’amic, amb descomptes en allotjaments i lloguer de materials, cistella de benvinguda amb productes locals, menús especials, begudes gratuïtes, etc. Amb el carnet també s’accedeix a descomptes en la compra de guies des del mateix web.

Entre tots els qui sol·licitin el carnet abans del 20 de novembre, se sortejarà una bicicleta Megamo, gentilesa del fabricant, i dos caps de setmana per les vies verdes de Girona, que inclouen una nit d’allotjament i el lloguer d’un dia de bicicleta per a tres persones; un cap de setmana en un bungalow del càmping Les Preses Natura i amb les bicis del Centre Logístic de Bicicletes d’Olot, i l’altre en un apartament a Girona i amb les bicis de Campi qui Pugui.

En el moment de presentar el carnet ja es compta amb gairebé 400 sol·licituds, procedents dels associats de la plataforma Mou-te en Bici i les persones que el passat cap de setmana van poder emplenar les primeres butlletes a la Festa dels Súpers, del Club Super3, on les Vies Verdes de Girona van ser presents amb un circuit pedalable.

Entre el 27 d’octubre i l’1 de novembre es podran trobar butlletes i tota la informació sobre el nou carnet a l’estand de la Diputació de Girona al saló Trek&Walk, dins la Fira de Mostres de Girona, on s’inclou un punt d’informació de les Vies Verdes de Girona. Les persones que sol·licitin el carnet el rebran al seu domicili.

Per a més informació:

Consorci de les Vies Verdes de Girona

info@viesverdes.org / 972 486 950

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: