La platja fortificada de Tossa de Mar entre les 25 millors del mon segons la revista National Geographic, a 30 minuts de Can Déu del Firal

L'Ajuntament estudia commemorar aquest nou títol amb diversos actes.

L’Ajuntament estudia commemorar aquest nou títol amb diversos actes.

La platja fortificada de Tossa de Mar ha estat escollida com una de les 25 millors del món per la revista National Geographic. Una instantània del fotògraf Ricardo Spila sobre aquesta localitat gironina il·lustra el reportatge del número d’aquest juliol de la revista ‘Viajes‘.

La publicació destaca la forma de la platja, de mitja lluna i 400 metres de llarg, i la fortificació emmurallada que hi ha a tocar de la sorra, que data dels segles XII i XIV. El reportatge també posa una atenció especial als orígens pescadors de la vila i el camí que uneix les onze platges que es poden trobar dins del terme municipal de Tossa de Mar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: